Si punon Grouper?

Grouper funksionon në mënyrë mjaftë të thjeshtë:

Zgjidh ujdinë > Blej kuponin > Shfrytëzo dhe kënaqu

Grouper për çdo ditë ofron ujdi nga më të ndryshmet për produkte, udhëtime dhe shërbime në vetëm një klikim nga ju, dhe ç’është më e rëndësishme, gjitha ujditë janë me zbritje me çmimet më të mira momentale.

Cili është misioni ynë?

Misioni i Grouper është të bëhet udhërrëfyesi juaj lokal nëpër qytet, për njohje të restoranteve, bareve, salloneve të bukurisë, masazheve më të mira, ushqimit më të shijshëm, dhe gjithsesi t’u ndihmon edhe kur dëshironi të shëtisni me qëllim të gjeni akomodim të mirë nëpër Kosovë dhe jashtë saj. Me qindra ujditë aktive për çdo ditë, motoja jonë është gjithçka që dëshiron #NjëherëKontrolloNëGrouper

Krijo profil dhe zgjidh ujdi!

Andaj, mos prisni, krijoni menjëherë profilin tuaj personal Grouper ose kyçuni përmes profilit tuaj të Facebook-ut dhe zgjidhni ujdinë tuaj. Që të jeni në rrjedha me ofertat më të reja atraktive (që janë shumë për çdo ditë), anëtarësohuni për marrje të Newsletter-it tonë.

Blerja është e lehtë!

Shikojeni videon dhe ndiqeni udhëzimin për mënyrën e blerjes së kuponit këtu


Shfrytëzo dhe kënaqu!

Gjithë kuponët e blerë mund t’i gjeni në profilin tuaj në pjesën KUPONAT E MI. Nuk ka nevojë t’i shtypni kuponat, mund t’i shfaqni nga smart telefoni ose tableti juaj. Shkarkoheni Grouper Android ose iOS aplikacionin, blini kudo që të jeni dhe kënaquni në ujditë e mirë dhe zbritjet më të mëdha!