Largoni insektet e padëshirueshme! 35% zbritje në Dezinsektime të hapësirave të ndryshme me mundësi zgjedhjeje te Truly Nolen Kosovo

Çmimi од

58.5

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

90 €

Zbritje

35%

Kurseni

31.5 €

SASI E LIMITUAR

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Dezinsektimi i Shtepisë €120 €78
Dezinsektimi i Apartmentit €90 €58.5
Dezinsektimi i Kopshteve për fëmijë €160 €104
Dezinsektimi i Restoraneve €160 €104
Dezinsektimi i Fast foods €120 €78
Dezinsektim dhe Deratizim i të gjitha llojeve të Ordinancave €100 €65

 • Dezinsektimi i Shtëpisë - Eliminimi i të gjitha llojeve të insekteve zvarritëse
 • Dezinsektimi i Apartmentit- Eliminimi i të gjitha llojeve të insekteve zvarritëse
 • Dezinsektimi i Kopshteve për fëmijë - Eliminimi i të gjitha llojeve të insekteve zvarritëse
 • Dezinsektimi i Restoraneve - Eliminimi i të gjitha llojeve të insekteve zvarritëse dhe fluturuese si dhe brejtësve
 • Dezinsektimi i Fast foods - Eliminimi i të gjitha llojeve të insekteve zvarritëse dhe fluturuese si dhe brejtësve
 • Dezinsektim dhe Deratizimi i të gjitha llojeve të Ordinancave - Eliminimi i të gjitha llojeve të insekteve zvarritëse dhe fluturuese si dhe brejtësve 

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 18.09.2019 deri më 18.10.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova në Android ose iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Truly Nolen është themeluar në vitin 1938 si një kompani për parandalimin e brejtësve, në Majami të Floridës. Shërbimi ishte aq i mire sa që klientët filluan të kërkonin
shërbime më të plota duke përfshirë edhe parandalimin e insekteve, zvarranikëve, zogjëve dhe kafshëve të egra. Falë shërbimeve kualitative në Amerikë kompania Truly
Nolen vendosi ta zgjerojë veprimtarinë nëpër botë me një pamje unike dhe shërbime unike. Truly Nolen ka filluar të jape përfaqësi jashtë Amerikës që nga viti 1950 duke përzgjedhur me kujdes përfaqësuesit sipas standarteve dhe protokoleve të tyre, ndërsa sot Truly Nolen gjendet në 66 shtete në mbanë botën duke ofruar gjithnjë shërbime sa më kualitative dhe unike ku do që gjendet. Truly Nolen nëAmerikë çdo vit ndan një fond të posaqëm prej 2 milion Dollar të cilat përdorën vetëm për trajnime, zbulime dhe testime të preparative kimike me qëllim që shërbimet tona të jenë sa më efikase.

TRULY NOLEN NË KOSOVË
Truly Nolen në Kosovë është prezent që nga viti 2008 me një numër të madh të klientëve. Ne si përfaqësues, çdo 2 vite duhet të vijojmë trajnimet në: Universitetin Truly në Orlando të Floridës. Gjithashtu çdo 1 vit na bëhet vizitë nga Departamenti teknik i Truly-t me qëllim të kontrollimit të klientëve aktual, të përdorimit të preparative kimike dhe të procedurave tjera. Në këtë mënyrë, ne mund të garantojmë shërbim cilësor të të gjithë klientëve dhe me këtë e mbrojmë reputacionin e Truly Nolen-it.
Ne jemi shendërruar në një kompani inovatore e cila beson në cilësi, efektivitet, siguri dhe trajnime.

Kompanitë e tjera per parandalimin e dëmtuesve tek ne por edhe në vende tjera në mbarë botën përpiqen t’i kopjojnë standardet dhe metodat tona, por meqë e dimë që ky biznes është në zhvillim të vazhdueshëm, ne gjithnjë do t’i përsosim metodat tona.
TRULY NOLEN është i certifikuar nga HACCP dhe AIB për përdorim të sigurt të preparateve kimike dhe kjo ka rrol të rëndësishëm sidomos tek prodhuesit ushqimorë dhe konsumatorët e tyre.

Të gjitha preparatet tona kimike janë te aprovuara nga:
EPA USA (Agjensioni për mbrojtjen e ambientit)

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.