Për një dasëm detajisht të planifikuar! 88% zbritje në kursin online për Planifikim të Dasmave + çertifikatë nga Trendimi me vlerë prej 119€ për vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

119 €

Zbritje

88%

Kurseni

105 €

Koha e mbetur

 • 10 Herbert Street, Dublin 2, Ireland

  Më dërgo atje

  [email protected]

Fitoni

50 orë kurs online për Planifikim dhe Organizim të dasmave + çertifikatë  

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.09.2019 deri më 20.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Planifikim të Dasmave
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Gruper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Trendimi 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: spanjollisht, italisht, kinezisht, anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Një kurs ideal për të gjithë ata që duan të zhvillojnë një karrierë të re si Planifikues të Dasmave!
Prefesioni si Planifikues të Dasmave është relativisht i ri, por në të njëjtën kohë premton një karrierë shumë të suksesshme dhe emocionuese. Në këtë rol të organizatorit të dasmës ju planifikoni, dizajnoni dhe menaxhoni një nga ngjarjet më të rëndësishme në jetën e klientëve.
Kursi i Planifikimit në Trendimi do t'ju mundësojë të mësoni gjithçka që ju nevojitet për të qenë një organizator i suksesshëm dhe profesional i dasmës.
Disa nga aftësitë që do të merrni duke vizituar këtë kurs:

 • Cilat kritere duhet të përdorni kur zgjedhni datën e ngjarjes, si dhe vendin më të përshtatshëm.
 • Si të përgatiteni dhe të jeni imagjinativ me një përzgjedhje të gjerë të temave të zakonshme që diskutohen gjatë çdo planifikimi
 • Struktura për organizimin e kohës dhe afatit për kryerjen e detyrave, si dhe planifikimi i festimeve të tjera rreth dasmës
 • Stilimi profesional i hapësirës ku do të zhvillohet ngjarja dhe dekorimi i saj

Nëse gjithmonë ju kanë pëlqyer dasmat, dhe puna në këto evente do të ju gëzonte, filloni menjëherë me ndërtimin e një karriere të tillë. Ky mund të jetë fillimi i një periudhe emocionuese të jetës suaj. Regjistrohu, filloni kursin dhe plotësoni të gjitha ëndrrat që lidhen me karrierën tuaj.
Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]
Për më shumë informacion rreth kursit klikoni KËTU.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.