86% zbritje në kursin online për Planifikim të Festave për Fëmijë + Çertifikatë nga Trendimi me vlerë 99€ vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

99 €

Zbritje

86%

Kurseni

85 €

Koha e mbetur

 • 10 Herbert Street, Dublin 2, Ireland

  Më dërgo atje

  [email protected]

Fitoni

30 orë kurs online për Planifikim të Festave për Fëmijë + çertifikatë 

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.09.2019 deri më 20.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Planifikim të Festave Për Fëmijë
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Gruper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Trendimi 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: spanjollisht, italisht, kinezisht, anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Doni të keni një karrierë përmes së cilës të organizoni festa të fëmijëve?

Nuk ka lumturi më të madhe për një prind, sesa një fëmijë i lumtur, sidomos kur bëhet fjalë për raste të veçanta si ditëlindje. Kur prindërit duan të organizojnë një festë për fëmijët dhe miqtë e tyre, ata gjithnjë kanë nevojë për ndihmën e profesionistëve të talentuar dhe me përvojë. Ju mund të jeni ai person. Ky kurs kërkon individë të talentuar të cilët:

 • Duan të punojnë me fëmijët
 • Duan t'i bëjnë njerëzit të lumtur
 • Janë krijues dhe argëtues
 • I kushtojnë vëmendje detajeve
 • Duan të punojnë me njerëz
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]
 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.