86% zbritje në kursin online për përgaditjen e ëmbëlsirave - Pjekje e sofistikuar & Dizajne për Torta + çertifikatë nga Trendimi me vlerë prej 99€ për vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

99 €

Zbritje

86%

Kurseni

85 €

Koha e mbetur

 • 10 Herbert Street, Dublin 2, Ireland

  Më dërgo atje

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Përgaditje të Ëmbëlsirave + çertifikatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.09.2019 deri më 20.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Përgaditje të Ëmbëlsirave
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Gruper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Trendimi 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Kursi zhvillohet online në gjuhët: spanjolle, angleze, italiane, kineze
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Ky kurs është projektuar posaçërisht për ata që duan të përgaditin ëmbëlsira të bukura që të kënaqin me shijen dhe sytë .
Ne do t'ju udhëheqim nëpër të gjithë hapat e nevojshëm për të krijuar një ëmbëlsirë të bukur. Secili modul do t'ju ndihmojë me çdo opsion dhe teknikë që ekziston për krijimin e një ëmbëlsire të mrekullueshme
Ju do të mësoni:

 • Si të zgjidhni një dizajn
 • Këshilla për stilim
 • Përgaditja e një baze
 • Dekorimi i tortës
 • Shërbimi i tortës

Për kënd është ky kurs:

 • Të gjithë me interes për përgaditjen e ëmbëlsirave
 • Çdo prind që dëshiron të befasojë fëmijët e tyre me një tortë të bukur të ditëlindjes
 • Kuzhinierët që duan të çojnë përgaditjen e ëmbëlsirave në një nivel më të lartë
 • Planifikuesit e eventeve që dëshirojnë të kontribojnë në mënyrë plotësuese për klientët e tyre

Pas këtij kursi:

 • Hapni biznesin tuaj të specializuar në ëmbëlsira
 • Përgadit ëmbëlsira të pabesueshme për miqtë dhe familjen
 • Përmirëso mënyrën e përgaditjes
 • Mëso kuzhinierë të tjerë se si të përgadisin ëmbëlsira për ngjarje të veçanta
 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.