86% zbritje në kursin online për Gatim me Bazë Bimore + çertifikatë nga Trendimi me vlerë prej 99€ vetëm për 14€

Çmimi

14

Vlera

99 €

Zbritje

86%

Kurseni

85 €

Koha e mbetur

 • 10 Herbert Street, Dublin 2, Ireland

  Më dërgo atje

  [email protected]

Fitoni

Kursi online për Gatim me Bazë Bimore + çertifikatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.09.2019 deri më 20.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Gatim me Bazë Bimore
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Gruper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Trendimi 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën Angleze.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Personat të cilët kanë një dietë të bazuar në bimë kanë kolesterol më të ulët, presion të ulët të gjakut dhe kanë një rrezik më të ulët të sëmundjeve të zemrës, infarktit, kancerit, diabetit të tipit 2 dhe inflamacionit. Në këtë kurs, Boss Cynthia Lewis do të hapë një botë të re të gatimit bazuar në bimë duke krijuar shije të reja dhe duke inspiruar shujta të lehta.
Boss Cynthia do t'ju ndihmojë të ndryshoni marrëdhënien tuaj me ushqimin dhe kjo nuk është një ndryshim i shpejtë por një ndryshim në jetë. Ajo do t'ju tregojë hap pas hapi se si të bëni ushqim të shëndetshëm dhe shijet që nuk do të lënë askënd indiferent.

Detajet e kursit mund të gjenden në këtë LINK

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.