88% zbritje në kursin online për Fashion & Lifestyle Blogger + çertifikatë nga Trendimi me vlerë 119€ për vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

119 €

Zbritje

88%

Kurseni

105 €

Koha e mbetur

 • 10 Herbert Street, Dublin 2, Ireland

  Më dërgo atje

  [email protected]

Fitoni

Kursi online për Fashion & Lifestyle Blogger + çertifikatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 29.11.2019 deri më 20.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Fashion & Lifestyle Blogger 
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Trendimi 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Doni të bëheni bloger i Modës ?

Ditët kur vetëm njerëzit me informacione të brendshme dhe ata me një stil jetese prestigjioz formojnë blogun e tyre të elitës janë zhdukur. Blogimi merr një ritëm të madh. Madhësia e saj lejon hapësirë ​​për të gjithë.

Nëse ju keni kërkuar gjithmonë për të filluar ditarin tuaj rreth modës ose mënyrës së jetesës, ëndërronit një karrierë në këtë fushë, ose thjesht dëshironit të ndani stilin tuaj, mendimin apo stilin e jetës tuaj. Për të filluar të hartoni një blog është shumë më e lehtë se sa ju mendoni. Krijimi, ndërtimi dhe mbajtja e një blogi të suksesshëm nuk është joreale.

Ky kurs për Fashion & Lifestyle Blogging është perfekte për ju nëse:

 • Ju dëshironi të filloni një blog të modës dhe doni të mësoni profesionalisht
 • Ju dëshironi të zhvilloni hobin tuaj në diçka profesionale
 • Doni të mbështesni karrierën tuaj me një blog të modës
 • Ju dëshironi të bëni një karrierë në blog
 • Ju jeni në kureshtje për të zbuluar se çfarë mund të bëni si blogere dhe të përparoheni

Me këtë kurs Fashion & Lifestyle Blogging ju shumë shpejt do të mësoni truket për:

 • Të filloni blogun tuaj
 • Të lidheni me kolegët dhe brendet e njohura
 • Të ktheni blogun tuaj në një brend
 • Rritja e audiencës tënde
 • Të bëni para nga blogu juaj
 • * Më shumë informacione mund të gjeni KËTU
 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.