Grim profesional për momentet më të rëndësishme! 86% zbritje në kursin online për Grim Dasmash dhe Raste të Veçanta + çertifikatë nga Trendimi me vlerë 99€ vetëm për 14€

Çmimi

14

Vlera

99 €

Zbritje

86%

Kurseni

85 €

Koha e mbetur

 • 10 Herbert Street, Dublin 2, Ireland

  Më dërgo atje

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Grim Dasmash dhe Raste të Veçanta + çertifikatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.09.2019 deri më 20.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Grim Dasmash dhe Raste të Veçanta
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Grouper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Trendimi 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: spanjollisht, italisht, kinezisht, anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Dasmat janë një nga festimet më të mëdha, të gjithë duan që dita e tyre të jetë më e mira e tyre! Grimi për nuset e ardhshme është me rëndësi të madhe, kështu që kërkesa për mësimin profesional për momente të tilla të veçanta është e madhe dhe konsumatorët janë të gatshëm të paguajnë një shumë të lartë për grimin e përsosur.

Në dasmë dhe festivale të veçanta, tani ju keni mundësinë për të rritur bazën e klientëve tuaj besnikë duke zotëruar dhe mësuar teknikat kyçe për krijimin e grimit profesional dhe me cilësi të lartë.

Në këtë kurs ju do të mësoni se si të merrni mësimin më optimal, profesionale dhe tërheqës që do t'i lini klientët tuaj me buzëqeshje dhe kënaqësi!

Për më shumë informacion rreth guximit klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.