86% zbritje në kursin online: Rritni Vetëbesimin Tuaj + çertifikatë nga Trendimi me vlerë prej 99€ për vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

99 €

Zbritje

86%

Kurseni

85 €

Të blera: 1

Fitoni

Kurs online për Rritje të Vetëbesimit  

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.09.2019 deri më 20.12.2019
 • Ky kupon vlenë vetëm për kursin online për Rritje të Vetëbesimit  
 • Një (1) kupon vlenë për vetëm një (1) person
 • Për të ndjekur kursin, duhet të regjistroheni më së voni deri në datën përfundimtare të përcaktuar nga Gruper dhe të përfundoni mësimet brenda 45 ditëve nga aktivizimi i kodit.
 • Nëse dëshironi të anuloni afatin e caktuar për fillimin e kursit, duhet të dërgoni një email në Trendimi 24 orë përpara.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër.
 • Gjuhët në të cilat mund të ndiqni kursin: spanjollisht, italisht, kinezisht, anglisht.
 • Kursi zhvillohet online.
 • Për të filluar kursin duhet të futni kodin e kuponit në këtë Link. Për më shumë informacione, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Gati për të dalë nga zona juaj e rehatisë? Mësoni si të kapërceni frikën dhe ankthin për një personalitet me më shumë vetëbesim
A kërkoni justifikim para të tjerëve dhe para vetes pse nuk e bëni punën e ëndrrave tuaja? A ju frikësoheni ngjarjeve të ndryshme sociale? A keni flutura në stomak kur hasni situata të reja njerëzve të huaj?
Këto dyshime dhe frika ju kufizojnë. Udhëtimi ynë i jetës diktohet nga besimi që kemi.
Vetëbesimi është gjëja kryesore për një jetë të lumtur. Aftësia për të besuar në veten tuaj, për të marrë vendime të mira, për të lëvizur përmes mjediseve sociale me lehtësi dhe për të kapur shanset e mëdha janë të gjitha të lidhura me mënyrën se si e shihni veten.
Vetëbesimi është gjithashtu një aftësi që mund të mësohet dhe praktikohet çdo ditë. Duke u përballur me frikën, të mësuarit për të besuar në veten tuaj dhe në vendimet tuaja, janë aftësi të paçmueshme që do të mësoni në këtë kurs.
James Switman, një nga biznesmenët më të mirë irlandezë dhe trajner Jete, do t'ju mësojë si të kuptoni jetën. Ai do t'ju ofrojë këshilla praktike, ushtrime mendore dhe mënyra kreative për të siguruar vetëbesimin tuaj dhe t'ju ndihmojë të ndërtoni një mënyrë për ta forcuar atë

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.