Cyber Monday! 85% zbritje në Programin 8 javorë të ushqimit dhe ushtrimeve te Transformohu me vlerë 129€ vetëm për 19€

Çmimi

19

Vlera

129 €

Zbritje

85%

Kurseni

110 €

Të blera: 10

 • Kompleksi Ramiz Sadiku Pristina

  Më dërgo atje

  +383 49 463 919

  [email protected]

Fitoni

Programi 8 javorë të ushqimit dhe ushtrimeve:

 • Humbni peshë 10kg deri 15kg
 • Rezultati 100%
 • Mund të zgjedhni edhe opsionin për të shtuar peshë

Krijuar nga Leonard Nikaçi dhe Artor Berisha, ky është një program i cili ju ndihmon për arritjen e rezultateve tuaja! Pavarësisht nëse dëshironi të humbni peshë, të fitoni masë të muskujve ose të shtoni peshë është e rëndësishme ta bëni këtë në një mënyrë të shëndetshme! 
Në program janë tre plane individuale; plani i ushqimit, plani i ushtrimeve, si dhe plani i suplementeve. Këto plane detajizojnë se çfarë të konsumoni dhe si të ushtroni për çdo ditë gjatë këtyre tetë javëve.
Për ushtrimet janë video instruksionet që tregojnë se si të performohet saktë teknikisht ushtrimi i caktuar për juve.
Plani i shtesave ushqimore tregon se se si të inkorporohen ato në dietë dhe palestër në mënyrë që të pershpejtohet progresi juaj dhe t'u lehtësohet rrugëtimi.
Të gjitha këto plane ndërtohen në bazë të specifikave tuaja personale dhe fizike e qe faktikisht i bie që planprogrami ndërtohet për trupin tuaj.

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 28.11.2019 deri më 21.12.2019
 • Pas blerjes, kuponin duhet t'a dërgoni në email të Transformohu, në mënyrë që ata t'jua dërgojnë pyetësorin i cili përcakton llojin e dietës dhe ushtrimeve që ju përshtaten juve
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Transformohu u themelua në Nëntor të vitit 2014 me qëllim të ofrimit një platforme gjithëpërfshirëse rreth industrisë së fitnesit. Duke parë mungesën dhe nevojën e tregut shqiptar për informacione të sakta shkencore dhe të provuara nga ekspertë të huaj që kanë me dekada përvojë në fushen e fitnesit, ne vendosëm të krijojmë platformen e parë gjithëpërfshirëse rreth botës së fitnesit. Transformohu përmban këto më poshtë: 

 • Fitnesi i hapur 24 orë 7 ditë në javë
 • Këndi për fëmijë
 • Ambient super i pastër
 • Ventilim Special (ndërrim i ajrit çdo 10 minuta)
 • Parking i mjaftueshëm
 • Restaurant me ushqime të shëndetshme
 • Dyqan i proteinave dhe ushqimeve bio
 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.