50% zbritje në anëtarësim 1 mujor në Karate për fëmijë te Transformohu me vlerë 20€ vetëm për 10€

Çmimi

10

Vlera

20 €

Zbritje

50%

Kurseni

10 €

Të blera: 1

 • Kompleksi Ramiz Sadiku Pristina

  Më dërgo atje

  +383 49 463 919

  [email protected]

Fitoni

Anëtarësim 1 mujor për fëmijë në Karate

Intensiteti: 1 herë në javë, 1 orë (Çdo të shtunë në ora 13:00)

Benefitet e Karatesë për fëmijë:

 • Mësimet e Karatesë mësojnë teknika të vetëmbrojtjes

Aftësia për të mbrojtur veten kundër një ngacmuesi ose i huaji që synon t'ju bëjë dëm është një ndjenjë fuqizuese. Kjo është një nga arsyet kryesore pse prindërit janë të entuziazmuar kur marrin parasysh klasat e karatesë për fëmijë. Në botën e sotme ku ngacmimi është i pranishëm në shumicën e shkollave dhe parqet nuk janë më të sigurta për fëmijët, është e domosdoshme që fëmijët të jenë të talentuar me teknikat për t'u mbrojtur.

 • Mësimet e Karatesë përmirësojnë shëndetin fizik

Pjesëmarrja në mësimet e karatesë dhe arteve marciale në përgjithësi do të ndihmojë në humbjen e mbipeshës. Mësimet e karatesë gjithashtu do të ndihmojnë fëmijën tuaj të kuptojë vlerën e ushtrimit të rregullt - një nga zakonet më të dobishme të jetës.

 • Mësimet e Karatesë përmirësojnë shëndetin mendor

Karate është një sport i përsosur për aplikimin e konceptit Zen "Ji i pranishëm, tani!". Kjo është një nga arsyet e përsosura pse fëmijët duhen të ushtrojnë karate.

 • Mësimet e karatesë do tua shterojnë energjinë dhe do të shtyejë fëmijët në kufijtë e tyre.

Pasi fëmija do të shtyhet në kufi, ai/ajo do të përdor 100% të përqendrimit të tij/saj mendor për të marrë rezultate në mënyrë më efikase. Masterizimi i "fokusit" është një mjet i shkëlqyeshëm që një fëmijë mund të përdorë në përmirësimin e performancës së tij/saj akademike.

 

 

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 14.11.2019 deri më 13.12.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Transformohu u themelua në Nëntor të vitit 2014 me qëllim të ofrimit një platforme gjithëpërfshirese rreth industrisë së fitnesit.
Duke parë mungesën dhe nevojën e tregut shqiptar për informacione të sakta shkencore dhe të provuara nga ekspertë të huaj që kanë me dekada përvojë në fushen e fitnesit, ne vendosëm të krijojmë platformen e parë gjithëpërfshirëse rreth botës së fitnesit.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.