33% zbritje në anëtarësim 1 mujor në Gjimnastikë për fëmijë te Transformohu me vlerë 15€ vetëm për 10€

Çmimi

10

Vlera

15 €

Zbritje

33%

Kurseni

5 €

Të blera: 1

 • Kompleksi Ramiz Sadiku Pristina

  Më dërgo atje

  +383 49 463 919

  [email protected]

Fitoni

Gjimnastikë për fëmijë 

Intensiteti: 1 herë në javë, 1 orë (Çdo të shtunë në ora 15:00)

Benefitet e gjimnastikës për fëmijë:

 • Është Kënaqësi!
  Kërcimi, rrokullisja, lëkundja, balancimi - në gjimnastikë, ka shumë kënaqësi në një mësim!
   
 • Zhvillon forcën
  Gjimnastika përmirëson gjithçka rreth forcës së muskujve dhe është fantastike për ekuilibrin dhe sjelljen. Kjo është e rëndësishme nëse fëmija është duke ulur në një tavolinë në klasë, ose duke ecur lart, ose përgjatë rrugës.
   
 • Zhvillon fleksibilitet
  Fleksibiliteti i zhvilluar në gjimnastikë ndihmon në parandalimin e lëndimeve dhe është i dobishëm për të gjitha sportet e tjera!
   
 • Zhvillon bashkëveprimin
  Gjimnastika i pajis fëmijët me aftësitë e nevojshme për të bashkëvepruar me mjedisin përreth tyre. Ata zhvillojnë vetëdijen për trupin e tyre, duke i lejuar ata të ndjehen të suksesshëm në aktivitetet fizike gjatë gjithë ditëve të tyre në jetën e përditshme.
   
 • Mëson aftësi për të dëgjuar
  Gjimnastika i ndihmon fëmijët të mësojnë të ndjekin udhëzimet, të shikojnë, të dëgjojnë dhe të mendojnë në mënyrë të pavarur.
   
 • Rritë vetëvlerësimin dhe besimin
  Përmes zgjidhjes së problemeve, duke punuar në një detyrë dhe përparimit të aftësive të reja, gjimnastika ndërton vetëbesim - duke përgatitur fëmijët të marrin përsipër çfarëdo sfide të re në jetë!
   
 • Siguron bashkëveprim shoqëror me bashkëmoshatarët
  Në gjimnastikë, fëmijët angazhohen në mënyrë aktive me fëmijë dhe trajnerë të tjerë. Në palestër ata mësojnë dhe praktikojnë, punojnë në ekip dhe inkurajojnë të tjerët.
   
 • Inkurajon Vendosjen e Qëllimit
  Që në moshë të re, gjimnastët mësojnë të vendosin qëllime. Qëllimi mund të jetë të ngjitemi në majën e litarit deri në fund të mësimit; ose për të krijuar një ekip Olimpik në 2024!
   
 • Zhvillon aftësi njohëse që ndihmojnë në klasë
  Zhvillimi i trurit varet nga themelet e ngurta të lëvizjes dhe përdorimi i trupit dhe mendjes është i shkëlqyeshëm për zhvillimin e aftësive njohëse. Gjimnastika siguron një ngritje të zhvillimit të trurit dhe forcim të trupit
   
 • Rritë aftësinë në sportet e tjera dhe për palestrën në përgjithësi
  Gjimnastika inkurajon një mënyrë jetese të shëndetshme dhe fëmijët mësojnë të duan të jenë aktivë! Kontrolli dhe ndërgjegjësimi i trupit të mësuar në gjimnastikë, është i dobishëm për sporte, aktivitete dhe jetën e përditshme!

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 15.11.2019 deri më 20.12.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Transformohu u themelua në Nëntor të vitit 2014 me qëllim të ofrimit një platforme gjithëpërfshirese rreth industrisë së fitnesit.
Duke parë mungesën dhe nevojën e tregut shqiptar për informacione të sakta shkencore dhe të provuara nga ekspertë të huaj që kanë me dekada përvojë në fushen e fitnesit, ne vendosëm të krijojmë platformen e parë gjithëpërfshirëse rreth botës së fitnesit.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.