Deri 50% zbritje në Bodywave Solarium Vertikal në seanca me mundësi zgjedhjeje te Sun Fiis Solarium

Çmimi од

5

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

10 €

Zbritje

50%

Kurseni

5 €

Fitoni

Opsionet e ofertës:

5 seanca €25 €17.5
3 seanca €20 €16
1 seancë €10 €5

Solariumi BodyWave përveç rrezitjes ka edhe funksione të tjera:

 • Anticelulit përmes sistesimit vibrues
 • Stimulon muskulin duke i bërë ato më të ridefinuara prej vetëm 10 minutash
 • Me efektin e nxehtësisë, lëngjet dalin më shpejt, më shumë kalori digjen dhe në mënyrë të jashtëzakonshme rrit metabolizmin qelizor
 • +47% rrëzitje më të shpejt
 • -30% seanca më të shkurtër

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.08.2019 deri më 07.10.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga smartfoni ose tableta juaj (nuk është e detyrueshme për të printuar)!
 • 1 (një) seancë zgjatë 5 min.
 • Caktimi i terminit është obligativ: +383 43 770 900
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Misioni i Sun Fiis Solarium është cilësi, kreativitet dhe shërbim superior. Kombinimi i të tre elementëve në punën e përditshme dhe arsimin u bazua në punën e ekipit.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.