34% zbritje në 3 seanca Solariumi Vertikal+Krem gratis me vlerë 15€ vetëm për 9.90€ te Sun Fiis Solarium

Çmimi

9.9

Vlera

15 €

Zbritje

34%

Kurseni

5.1 €

Fitoni

 • Dritat e Solariumit Vertikalë janë më të forta se ato të Solariumit Horizontal, kjo ju mundëson të shpenzoni më pak kohë për rrëzitje dhe të merrni të njejtat rezultate
 • Gjatë seancës tuaj mund të ngrini krahët ose të lëvizni për të siguruar mbulimin e duhur
 • Për ata që nuk ndihen komod në shtretër të mbyllur dhe të papastruar për rrezitje atëherë ky lloj Solariumi Vertikal është i duhuri
 • Në këtë lloj Solariumi nuk është hapësira e kufizuar si në Solariumet horizontale
 • Dritat në Solariumë Vertikalë janë më intensivë, kështu që seancat për rrezitje janë më të shkurtër.
 • Dritat UV kanë qasje në të gjithë lëkurën e ekspozuar
 • Nuk do të keni skuqje pasiqë përfundoni rrezitjen
 • Ju mund të ndëgjoni muzikë mbrenda Solariumit me telefonin tuaj
 • Është e thjeshtë të hyni në një seancë për rrezitje në një pushim dreke ose në rrugën për në shtëpi nga puna
 • Pasiqë përfundoni të gjitha seancat ju do të përfitoni edhe një krem gratis i cili ju shërben për të mbajtur ngjyrën më gjatë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 20.08.2019 deri më 07.10.2019
 • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga smartfoni ose tableta juaj (nuk është e detyrueshme për të printuar)!
 • 1 (një) seancë zgjatë 5 min.
 • Caktimi i terminit është obligativ: +383 43 770 900
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Misioni i Sun Fiis Solarium është cilësi, kreativitet dhe shërbim superior. Kombinimi i të tre elementëve në punën e përditshme dhe arsimin u bazua në punën e ekipit.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.