Për një shëndet sa më të mirë! Deri 70% zbritje në kontrolla të ndryshme mjekësore në Spitalin EuroItalia

Çmimi

10

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

33 €

Zbritje

70%

Kurseni

23 €

Koha e mbetur

 • Petrovec Municipality, Skopje, Macedonia

  Më dërgo atje

  +389 25116005

  [email protected]

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Kontrollë specialistike internistike €33 €10
Kontrollë specialistike ortopedike €25 €7.5
Ekokardiografia e kërdhokulave (kukave) te fëmijët nën moshën 1 vjeçare €33 €10
Doppler I enëve të gjakut €30 €9
Terapia PRP e eshtrave €134 €67
Kontrollë për diagnostifikimin e sëmundjeve periferike vaskulare €33 €10
Injektimi I acidit hialuronik €256 €128

Kontrollë specialistike internistike

 • Historia mjekësore e pacientit
 • Dëgjimi i mushkërive dhe zemrës
 • Matja e presionit të gjakut
 • Palpacioni i stomakut
 • Pasqyrë e gjymtyrëve të enjtura dhe të deformuara
 • Eko të barkut (pankreasi, shpretka, mëlçia, fshikëza e tëmthit, veshkat me gjëndra veshkore, fshikëza, prostata)
 • Ekokardiografi
  Kontrollat kryhen nga nga Dr. Jasmina Zafirovska

Kontrollë specialistike ortopedike

 • Historia mjekësore e pacientit
 • Ekzaminimi klinik i sistemit lokomotor
 • Kontrollimi/ leximi i rezultateve / fotografitë e mëparshme (nëse pacienti tashmë i ka ato)
 • Rekomandim për testet diagnostikuese
 • Rekomandimi i terapisë
  Kontrolla kryhet nga Dr. Mitko Stojanov

Ekokardiografia e kërdhokullave (kukave) te fëmijët nën moshën 1 vjeçare

 • Historia mjekësore e pacientit
 • Ekzaminimi klinik i sistemit lokomotor
 • Ultratinguj të vitheve
 • Rekomandim për testet diagnostikuese
 • Rekomandimi i terapisë
  Kontrolla kryhet nga Prim. Dr. Todor Noshpal

Doppler I enëve të gjakut

 • Historia mjekësore e pacientit
 • Ekzaminimit vaskular eko-Doppler i duarve dhe këmbëve
 • Referimi për kontrolla të mëtutjeshëm
 • Rekomandimi i terapisë
  Kontrolla kryhet nga Dr. Suzana Mijovska

Terapia PRP e eshtrave

 • Historia mjekësore e pacientit
 • Ekzaminimi klinik i sistemit lokomotor/levizes
 • Zbatimi i terapisë PRP lokalisht në një zonë (kockat, muskujt e kyçeve ose indet e buta)
 • Kontrolli i parë pas ndërhyrjes deri në 3 javë është i përfshirë
 • Rekomandimi i terapisë
  Ndërhyrjet kryhen nga Prim. Dr. Todor Noshpal

Kontrolle per diagnostifikimin e semundjeve periferike vaskulare

 • Historia mjekësore e pacientit
 • Ekzaminimit vaskular eko-Doppler i duarve dhe këmbëve
 • Rekomandimi i terapisë
  Kontrolla kryhet nga Dr Eddie Sterio

Injektimi I acidit hialuronik

 • Ekzaminimi dhe konsultimi klinik
 • Aplikimi i 1 ml hialuronan (M ose L) në një pjesë të fytyrës, mbushjen e buzëve, rajonin nasolabial, rrudhat e duhanit, rrudhat e ballit, rrudhat e syve, rrudhat në mes të vetullave etj.
 • Përfshin kontrollin e parë pas 1 jave
  Ndërhyrjet kryhen nga doktoresha Ilina Gadzevska

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 01.10.2019 deri më 30.10.2019
 • Ju mund të tregoni kuponin nga telefoni juaj mobil, nuk është obligative të printohet!
 • Është e domosdoshme të caktohet termini 
 • Kontrolla për korrigjimin e dioptrisë me laser vlenë për personat mbi moshën 18 vjeçare.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Përvojë shumëdekadëshe, kujdes dhe profesionalizëm, praktikë evropiane që zbatohet në Maqedoni
Spitali i përgjithshëm privat Euroitalia Hospital transmetoi misionin e vet për shëndetësi private në dispozicion për të gjithë.
Shëndeti Juaj dhe shëndeti i të dashurve Tuaj është prioritet pa kompromis dhe prandaj ne jemi këtu.
Euroitalia hospital Ju ofron arritjet teknologjike më moderne në nivel ndërkombëtar në fushën e mjekësisë, të drejtuara nga mjekë me renome dhe ekip mjekësor pofesionalist dhe i dashur.
Mbrojtje shëndetësore, diagnostikë, preventivë dhe mjekim
EUROITALIA SPITAL PRIVAT I FAVORSHËM PËR TË GJITHË
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa lista pritjeje, caktoni termin menjëherë!

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.