Libri 'Gjermanisht për 30 ditë në çdo kohë dhe situatë' vetëm 10€

Çmimi

10

SASI E LIMITUAR

Fitoni

  • Gjermanisht për 30 ditë për çdo kohë dhe situatë
  • Transporti është i përfshirë në çmim

Kushtet

  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
  • Pasiqë bëni pagesën e librit, kontaktoni në numrin 049 814 738 rreth informatave të transportit
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Sira Academy ju ofron llojllojshmëri të librave të ndryshme të gjuhëve të huaja.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.