Sigurim i banesës me çmime super speciale! Me kuponin 1€ përfitoni 45% zbritje në Sigurim të banesës për 1 vit me Sigal Uniqa Group Austria - Kosovë

Çmimi

1

Fitoni

Me kuponin 1€ përfitoni 45% zbritje në:

 • Sigurim të banesës për 1 vit deri në 90m2 çmimi: 89.00€ - 49.00€
 • Sigurim të banesës për 1 vit prej 91m2-130m2 çmimi: 128.00€ - 59.00€

Ky sigurim mbulon:

 • Tërmet - 70% e TSI
 • Stuhia - 5,000.00€
 • Vjedhja - 2,000.00€
 • Shpërthimi i gypave - 2,000.00€
 • Thyerje e xhamave - 500,00€
 • Përgjegjësi publike - 1,000.00€

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 25.09.2019 deri më 30.10.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Kuponi është i vlefshëm vetëm për pikën e Sigal Uniqa Group në Pejton
 • Shërbimi paguhet direkt në zyren e Sigal Uniqa Group
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA Kosova u krijua në vitin 2003 duke shënuar zbatimin e strategjisë për ndërkombëtarizim të aktivitetin sigurues të SIGAL sh.a përmes blerjes së një shoqërie ekzistuese sigurimi. SIGAL Kosova u licencua nga Autoriteti Qendror Bankar i Kosovës si kompani jo-jetë për sigurime të përgjithshme.

SIGAL UNIQA Group AUSTRIA Kosova është kompania e dytë më e madhe e sigurimeve në Kosovë dhe zotëron mesatarisht 11.63% të volumit të përgjithshëm të primeve.

Lista e klasave te produkteve qe ofrohen jane:
– Sigurimi i automjeteve TPL dhe TPL+
– Sigurimi i shendetit ne udhetim
– Sigurimi i parave ne kasaforte dhe gjate transportit (CIS & CIT)
– Sigurime zjarri dhe rreziqet shtese
– Sigurimi nga te gjitha rreziqet ne ndertim (CAR)
– Sigurimi KASKO
– Sigurimi ndaj aksidenteve personale
– Sigurimi daj aksidenteve personale
– Sigurimi i garancionit
– Sigurimi i pergjegjesise – demshperblim profesional
– Sigurimi i pergjegjesise – publike
– Sigurimi i pergjegjesise – se produktit
– Sigurimi shendetesor
– Mbulimi plus
– Sigurimi bujqesor dhe i blegtorise
– Sigurimi i Mallit ne transport

SIGAL UNIQA Kosova ka shtrirë shërbimin e saj si për nga numri i produkteve që ofron ashtu edhe gjeografikisht përmes dhjetra degëve dhe agjencive të veta në Deçan, Dragash, Elezit, Ferizaj, Gjakovë, Gjilan, Gllogoc, Istog, Kaçanik, Kamenicë, Klinë, Lipjan, Malishevë, Mitrovicë, Obiliq, Pejë, Podujevë, Prishtinë, Prizren, Rahovec, Shtërpcë, Shtime, Skenderaj, Suharekë, Viti, Vushtrri, Xërxë.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.