Shkallë aerobike për stërvitje - 108 Х 42 Х 21 CM

88

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 30.07.2020 deri më 06.08.2020

Përshkrimi

Shkallët aerobike ndihmojnë për të humbur peshë dhe për të forcuar muskujt. Ushtrimi i rregullt në këtë pajisje ndihmon në shtrëngimin e kofshëve dhe përmirësimin e formës së përgjithshme.

Informacionet e produktit:

  • Gjatësia: 108 cm
  • Gjerësia: 42 cm
  • Lartësia: e rregullueshme deri në 21 cm
  • Baza dhe platforma janë krijuar në mënyrë që përdoruesi të mos rrëshqasë
  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.