83% zbritje në kursin online të Marketingut në Rrjete Sociale nga Shaw Premium

Çmimi

12

Vlera

69.9 €

Zbritje

83%

Kurseni

57.9 €

Koha e mbetur

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Marketing në Rrjete Sociale + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Qasja në Webinarë Live (Seminar online)
 • Sesione bonus për pyetje dhe përgjigje
 • Qasja në materialin e regjistruar

* Shih programin e plotë të kursit KËTU

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.03.2021 deri më 25.04.2021
 • Për të filluar kursin, hyni KËTU dhe klikoni në butonin "Enroll Now" - fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit caktoni kursin e parapaguar dhe pastaj krijoni llogarinë tuaj
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën e lirë fillestare Bonus kur të regjistroheni dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/diploma e akredituar dhe testi përfundimtar kushtojne 19$ dhe paguhet në kompaninë që ofron kursin
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Rrjetet sociale janë bërë një nga format dominante të komunikimit në botën digjitale, duke ndryshuar në mënyrë drastike marrëdhëniet tradicionale midis klientit dhe bizneseve. Profesionistët që po lëvizin me standardet moderne duhet të dinë se si të menaxhojnë këto kanale të rëndësishme të marketingut, në mënyrë që të rrisin biznesin e tyre dhe të mbrojnë reputacionin e tyre. Ky kurs ofron një themel të fortë për ata që duan të planifikojnë, zhvillojnë ose analizojnë fushatat në rrjete sociale.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.