87% zbritje në antarësim Premium 1 mujor në platformën e kurseve online Shaw Academy për të gjitha kurset e Marketingut Digjital

Çmimi

20

Vlera

150 €

Zbritje

87%

Kurseni

130 €

Koha e mbetur

Të blera: 7

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Antarësim Premium 1 mujor në platformën e kurseve online për Marketing Digjital. Kurset që mund t'i ndiqni gjatë këtyre 30 ditëve janë:

 • Digital Marketing
 • Social Media Marketing
 • Creative Writing
 • SEO & Digital Marketing
 • Blogging, Content Marketing & Vlogging
 • Viral Marketing

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 17.11.2020 deri më 22.04.2021
 • Për të filluar kursin, hyni KËTU dhe klikoni në butonin "Enroll Now" - fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit caktoni kursin e parapaguar dhe pastaj krijoni llogarinë tuaj
 • Anëtarësimi vlenë vetëm 30 ditë
 • Një email adresë mund të përdoret për aktivizimin e vetëm 1 kuponi
 • Kurset zhvillohen online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të secilit kurs, ju mund të merrni një diplomë/çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/diploma e akredituar dhe testi përfundimtar kushtojne 19$ dhe paguhet në kompaninë që ofron kursin 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Shaw Academy është një institucion global arsimor në internet që ofron klasa ndërvepruese, të dizajnuara për të lejuar studentët të mësojnë online. Kurset e ofruara nga Shaw Academy përfshijnë tema të ndryshme sikurse financa, fotografi, shëndetin dhe palestrën, marketingun, teknologjinë, dizajnin, bukurinë, muzikën, biznesin dhe gjuhën Angleze. Misioni i kompanisë është të fuqizojë studentët me aftësitë që u duhen për të ndjekur çdo rrugë karriere në një mënyrë fleksibile dhe të përballueshme financiarisht.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.