Deri 30% zbritje në shërbime të ndryshme për vetulla dhe qerpikë te Rinesa Lashes

Çmimi од

24

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

30 €

Zbritje

20%

Kurseni

6 €

Fitoni

  • Mbjellja e qerpikëve 1:1 dhe Volume Lashes. 
  • Brow & Lift Lamination + Vitamin Botox është metodë e cila bënë kthimin e vetullave dhe qerpikëve tuaj.

Opsionet e ofertës:

Mbjellja e qërpikëve - Classic Lashes €30 €24
Mbjella e qërpikëve - Mix dhe Volum €30 €24
Mbjellja e qërpikëve - Mega Volum €30 €24
Mbjellja e qerpikëve - Volume €70 €49
Mbjellja e qerpikëve - Hybrid €60 €48
Mbjellja e qerpikëve - Classic €50 €40
Mbjellja e qerpikëve - Elipse €50 €40
Lash Lamination + Vitamin Botox €40 €32
Lakim i qerpikëve - Lash Lift €30 €24
Brow Lamination €50 €40

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 16.07.2020 deri më 15.08.2020
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
  • Caktimi i terminit është obligative 2 ditë më herët
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Zgjatjet e qerpikëve janë një metodë e përdorur nga teknikët e qerpikëve për të rritur gjatësinë, trashësinë dhe plotësinë e qerpikëve natyral.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.