50% zbritje në kursin profesional për Mbjellje të Qerpikëve te Red Beauty Eyelashes me vlerë 450€ vetëm për 225€

Çmimi

225

Vlera

450 €

Zbritje

50%

Kurseni

225 €

Koha e mbetur

Të blera: 1

 • Rr."Sali Nivica" P.n. Bregu I diellit Prishtine 10000

  Më dërgo atje

  +38345926693

  [email protected]

Fitoni

Ky kurs i cili zgjatë 3 ditë ju ofron mësime të 4 moduleve:

 • Volume PREMADE (tube të gatshme), mësohen që nga sëmundjet e syve, teknikat mbrojtëse, higjiena juaj dhe e klientit, metoda të ruajtjes së jetëgjatësisë së produkteve tuaja, mbjellja me 5-6 fije (5d-6d), mbushja e qerpikëve, heqja e qerpikëve.
 • Volume RUS (me ndërtim të tubeve), mësohen që nga sëmundjet e syve, teknikat mbrojtëse, higjiena juaj dhe e klientit, metoda të ruajjes së jetëgjatësisë së produkteve tuaja, mbjellja me tubet që krijoni ju nga 2-6 fije, Volume dhe Mega Volume, mbushja e qerpikëve, heqja e qerpikëve.
 • Classic 1:1, mësohen që nga sëmundjet e syve, teknikat mbrojtëse, higjiena juaj dhe e klientit, metoda të ruajtjes së jetëgjatësisë së produkteve tuaja, mbjellja me 1 fije, mbushja e qerpikëve, heqja e qerpikëve.
 • Hybrid, mësohen që nga sëmundjet e syve, teknikat mbrojtëse, higjiena juaj dhe e klientit, metoda të ruajtjes së jetëgjatësisë së produkteve tuaja, mbjellja me 1-2-3 fije, mbushja e qerpikëve, heqja e qerpikëve.

Në përfundim të kursit ju pajiseni me çertifikatë, si dhe me produkte profesionale për klientet e parë. 

Ne fund si dhuratë do të keni përkrahje të vazhdueshme nga Red Beauty Eyelashes për promovimin tuaj dhe mbështetjen në bizneset tuaja.

 

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 31.10.2019 deri më 02.12.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

EDUKIMI një forcë udhëheëse pas secilit biznes dhe shitës apo shërbyes. Ofron më shumë se njohuri bazike. Kurset tona profesionale sfidojnë shkolla dhe kurse në tërë botën. Duke pasur dhe brentin tonë profesional ne ju garantojmë 2-fish në suksein e biznesit tuaj pas përfundimit të këtyre kurseve.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.