R.C l-carnitine

22

Përshkrimi

L-carnitine është një aminoacid i rëndësishëm.
Ai luan një rol të rëndësishëm në rritjen e metabolizmit të trupit tuaj.
Ai duke permirsuar metabolizmin shkrin qelizat yndyrore dhe i shendrron ato ne energji. Shumë atletë e përdorin atë për te ndihmuar ata per djegie yndyrë, dhe te parandalojnë lodhjen e muskujve.

Proteina dhe vitamina( shtesa ushqimore)supplements

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.