30% zbritje në lojën ekipore logjike me enigma për 4 deri në 6 persona në RAZ Escape Room

Çmimi од

33.6

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

48 €

Zbritje

30%

Kurseni

14.4 €

Fitoni

Çmimet janë për grupe

Opsionet e ofertës:

4 Persona €48 €33.6
5 Persona €55 €38.5
6 Persona €60 €42

Aktiviteti i Ekipit: Lojë interaktive logjike në RAZ Escape Room

 • Kohëzgjatja: 60 min.
 • Numri i ekipit: 4 deri 6 persona
 • Stimulon: Adrenalinë, të menduarit logjik dhe emocione
 • Niveli i vështirësisë: 4 (Mesatare- E vështirë për fillestarë)

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 28.11.2019 deri më 06.12.2019
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Rezervimi kërkohet të paktën një ditë më parë.
 • Oferta është e vlefshme për personat mbi 14 vjet dhe është e nevojshme që të ketë së paku dy të rritur.
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar pa anulim ose shtyerje të rezervimit, kuponi nuk vlenë më dhe fondet nuk mund të kthehen.

Përshkrimi

RAZ Escape Room është një lojë zbavitëse ku një ekip zgjedh një seri enigmash duke përdorur të dhëna dhe strategji për të përfunduar misionin.

Nëse jeni me shoqëri, familjar apo kolegë të punës ju do të gjeni diçka për tu kënaqur; “escape room-s” janë gjithashtu të rekomanduara për punë në ekip. Sapo te mbyllet dera, grupi juaj duke punuar së bashku do të fokusohet në një qëllim të vetëm, perfundimin e lojës në kohë të caktuar.

Për hëre të parë në Kosovë, RAZ Escape Room do të ju ofrojë juve dhe miqëve tuaj një eksperiencë unike të cilën ju nuk do ta harroni.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.