Me kuponin 1.50€ përfitoni 7% zbritje në instrumente të ndryshme muzikore të brendit YAMAHA te ProMusic - Musical Instrument Store

Çmimi

1.5

SASI E LIMITUAR

Fitoni

Me kuponin 1.50€ përfitoni 7% zbritje në instrumente të ndryshme muzikore të brendit YAMAHA si: Piano, violinë dhe shumë të tjera.

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 25.09.2019 deri më 30.10.2019
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
  • Një kupon vlen për 1 produkt
  • Për më shumë produkte, ju duhet të blini një numër më të madh kuponash
  • Produkti paguhet direkt te ProMusic - Musical Instrument Store
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Promusic me seli në Prishtinë është përfaqesues i instrumenteve muzikore dhe zerimit Yamaha, poashtu perfaqësues i produkteve Steinberg dhe Line6.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.