PREMIUM BCAA

35

Përshkrimi

PREMIUM BCAA 8:1:1 +GLUTAMINE
500GR 

Rimëkëmbja dhe mbrojtja - Kombinimi i rikuperimit të Glutamine BCAA´ me një plus të vitaminës B6 - Me raportin më të mirë të bcaa, 8: 1:1
Pas shqyrtimit të studimeve të shumta Weider ka zhvilluar
BCAA 8: 1: 1 Glutamina formula më e mirë për zhvillimin e masës muskulore. Nuk ka rëndësi se çfarë sporti praktikoni.

Kjo formulë e mrekullueshme përbëhet nga:
BCAA: Ata janë aminoacidet thelbësore dhe të degëzuara Leucine, Isoleucine dhe Valine në një raport midis tyre përkatësisht 8: 1: 1. Ato kanë vetitë e rimëkëmbjes dhe energjisë. Sipas studimeve të fundit, Leucine fillon proceset e sintezës së proteinave, por ajo duhet të shoqërohet nga Isoleucine dhe Valine në mënyrë që këto të mund të kryhen. Prandaj ky raport i ri mes tyre prej 8: 1: 1 që i jep rëndësi më të madhe Leucine, më e rëndësishmja nga të tre.

L-Glutamine: është një aminoacid gjysëm thelbësor dhe më i bollshëm në trup, i domosdoshëm për të mbrojtur dhe riparuar indet e muskujve. Ndihmon në rikuperimin e të dy fibrave të muskujve (sepse favorizon sintezën e proteinave) dhe glukogjenin e rraskapitur në trainim. Ai gjithashtu rrit dhe përmirëson funksionin e sistemit imunitar dhe gjithashtu ka efekte antioksiduese.

Vitamina B6: shumë e rëndësishme sepse ka shumë funksione, një ndër themeloret është të kontribuojë në metabolizmin e saktë të proteinave dhe glikogjenit, pra rëndësinë e tij jetësore në proceset e rimëkëmbjes së muskujve

Proteina dhe vitamina( shtesa ushqimore)supplements

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.