PREMIUM AMINO

32

Përshkrimi

PREMIUM AMINO 800GR 

PREMIUM AMINO Intra Workout është zhvilluar posaçërisht për konsum gjatë seancave të stërvitjeve intensive.
Përbërësit janë përzgjedhur me kujdes për të ushqyer trupin tuaj me lëndë ushqyese thelbësore kur keni nevojë për më shumë.
Çdo shërbim i WEIDER® Premium Amino përmban
8.800 mg amino acidesh thelbësore (EAAs),
6.000 mg BCAAs,
1.500 mg L-glutamine,
24 g karbohidrate me cilësi të lartë dhe elektrolite esenciale.
Shoqërues i përsosur për stërvitjen tuaj!

Proteina dhe vitamina( shtesa ushqimore)supplements

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.