Deri 29% zbritje në pako me mundësi zgjedhje për menaxhimin e rrjeteve sociale për biznesin tuaj nga Popcorn.ks

Çmimi од

79

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

100 €

Zbritje

21%

Kurseni

21 €

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Pako - Get seen €100 €79
Pako - Get noticed €200 €150
Pako - Get attention €350 €250

Get seen:

 • Facebook & Instagram
 • Krijimi i planit të marketingut për rrjetet sociale
 • 3 Postime në javë
 • Përmbajtja dhe dizajni i postimeve
 • 1 Video (Animacion) në muaj
 • Reklamimi me pagesë i postimeve
 • Raporti mujor i performancës

Get noticed:

 • Facebook & Instagram
 • Krijimi i planit të marketingut për rrjetet sociale
 • 4 Postime në javë
 • Përmbajtja dhe dizajni i postimeve
 • 1 Video (Animacion) në muaj
 • Reklamimi me pagesë i postimeve
 • Krijimi i kampanjave
 • Raporti mujor i performancës

Get attention:

 • Facebook & Instagram
 • Krijimi i planit të marketingut për rrjetet sociale
 • 7 Postime në javë
 • Përmbajtja dhe dizajni i postimeve
 • 1 Video (Animacion) në muaj
 • Reklamimi me pagesë i postimeve
 • Krijimi i kampanjave
 • SEO
 • Google Ads

 

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 17.12.2019 deri më 10.02.2020
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Çdo gjë që mund të ëndërroni për rrjetet sociale, Popcorn.ks mund të ju ndihmojë që kjo të ndodhë.

Ne u ofrojmë bizneseve zgjidhje inovative që ofrojnë llojin e duhur të audiencës tek ju në strategjitë më efektive të jetë e mundur.

Popcorn.ks tani është një nga mjetet më të fuqishme të marketingut me aftësinë për të komunikuar me një audiencë të synuar në kohë reale.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.