Pesha për stërvitje me parakolp gome - 5KG / 10KG / 15KG / 20KG

8

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 30.07.2020 deri më 06.08.2020

Përshkrimi

Avantazhi kryesor është dizajni i shkëlqyeshëm dhe profili i veçantë për stërvitje me një peshë. Ato janë të veshura me një gome të veçantë të trashë, në mënyrë që edhe nëse bjenë nga një lartësi e madhe nuk do të bëjë ndonjë dëmtim.
Hapja qendrore e diskut ju lejon t'i largoni me lehtësi nga shufra dhe t'i ngrini ato nga dyshemeja. Mjeshtëria e tyre e saktë siguron stabilitet gjatë trainimit intensiv.

Informacionet e produktit:

  • Disqet e gomës janë me cilësi të lartë, dhe nuk prishen gjatë përdorimit
  • Nuk do të dëmtojnë dyshemenë në të cilën stërviteni
  • 50 mm disk
  • Llojet: 5 kg / 10 kg / 15 kg / 20 kg
  • Çmimi është për kilogramë
  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.