Pesha dore Vinyl për stërvitje - 0,5KG / 1KG / 1,5KG / 2KG / 3KG / 4KG / 5KG

4

Përshkrimi

Peshat për dorë ofrojnë një ndjenjë të rehatis kur përfundoni një larmi ushtrimesh. Ato minimizojnë rrezikun e gërvishtjeve të sipërfaqeve që prekin dhe janë një mundësi e mirë për të ushtruar në shtëpi ose në palestër.

Informacionet e produktit:

  • Dizajn unik dhe elegant
  • Llojet: 0.5kg / 1kg / 1.5kg / 2kg / 3kg / 4kg / 5kg
  • Çmimi është për kilogramë
  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.