Pesha dore Neoprene për stërvitje

7

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 30.07.2020 deri më 06.08.2020

Përshkrimi

Pesha dore ofrojnë një ndjenjë të rehatis kur përfundoni një larmi ushtrimesh. Ato minimizojnë rrezikun e gërvishtjeve të sipërfaqeve që prekin dhe janë një mundësi e mirë për të ushtruar në shtëpi ose në palestër.

Informacionet e produktit:

  • Dizajn unik dhe elegant;
  • Në dispozicion janë 5 ngjyra
  • Llojet: 1 kg / 2 kg / 3 kg / 4 kg / 5 kg
  • Çmimi është për kilogramë
  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.