Pesha dore klasike për stërvitje

5

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 30.07.2020 deri më 06.08.2020

Përshkrimi

Peshat klasike profesionale të palestrës një dorëshe të gomës, nga 1 kg në 50 kg janë një nga propsetet më të efektshme për ushtrime. Fillestarët do të jenë shumë të befasuar kur të shohin se me vetëm një peshë ju mund të forconi pothuajse çdo muskul në trupin tuaj.

Informacionet i produktit:

  • Gomë premium për qëndrueshmëri më të mirë
  • Shtresë elegante dhe e qëndrueshme e gomës së zezë që nuk do të dëmtojë sipërfaqet ku stërviteni
  • Llojet: 2.5 kg / 5 kg / 7.5 kg / 10 kg / 12.5 kg / 15 kg / 17.5 kg / 20 kg / 22.5 kg / 25 kg / 27.5 kg / 30 kg / 32.5 kg / 35 kg / 37.5 kg / 40 kg
  • Çmimi është për kilogramë
  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.