30% Zbritje në Fotolibrat STANDARD tek Pentza Shop

Çmimi од

8.4

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

12 €

Zbritje

30%

Kurseni

3.6 €

Koha e mbetur

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Compact (14x14 cm) €12 €8.4
Classic (22x28 cm) €29.5 €20.65
Quad (21x21cm) €25 €17.5

Compact (14x14 cm) - Lehtë e shpejtë bëni bashkë fotot tuaja në një libër – me një çmim shumë të volitshëm. 
Fillon me vetëm 16 faqe, por ju mund të shtoni faqe sipas dëshirës.

Classic (22x28 cm) - Ky libër është edhe dhuratë e përkryer për çdo rast, ditëlindje apo datë e shënuar për të dashurit tuaj. 
Ju mund të filloni prej 18 faqe, dhe mund të shtoni faqe sipas dëshirës.

Quad (21x21 cm)-  Vendosni lehtë fotot tuaja apo ato të punuara nga fotografi juaj dhe krijoni albumin që do ta shfletoni me kënaqësi!
Albumi fillon prej 18 faqe, dhe mund të shtoni apo heqni faqe sipas dëshirës.

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 17.02.2021 deri më 17.03.2021
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)!
  • Për çdo pytje rreth produkteve mund ta bëni duke kontaktuar në numrin e telefonit: +38345233355 ose në rrjetin social Instagram
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

Pentza ju ndihmon që lehtë të krijoni produkte superiore me foto si foto libra, dhurata e fotografi muri. Ne duam të inspirojmë ata që kanë shpirt artisti që të zbukurojnë jetën e tyre duke krijuar e duke shpërndarë punime dhe besojmë se ashtu ju sjellim momente të lumura në jetën tuaj.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.