96% zbritje në kursin online të gjuhës Angleze + Çertifikatë pa pagesë nga Oxford English me vlerë 315€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

315 €

Zbritje

96%

Kurseni

303 €

Koha e mbetur

Të blera: 2

Fitoni

Kurs online i gjuhës Angleze

 • Kohëzgjatja: varet nga intensiteti i ligjeratave të ndjekura
 • Pas përfundimit të kursit, merrni çertifikatë në formë elektronike

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.05.2020 deri më 31.01.2021
 • Kursi mbahet online në gjuhën Angleze në formë të materialeve teorike, videove, testeve dhe detyrave
 • Për të filluar kursin, aktivizoni voucher-in tuaj duke klikuar KËTU
 • Për të testuar njohuritë tuaja të gjuhës Angleze klikoni KËTU
 • Pas përfundimit të kursit, do të pajiseni me çertifikatë të njohur nga top brendet botërore sikurse BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM dhe të tjera
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar, ai skadon dhe nuk mund të refundohet
 • Voucheri vlenë 2 muaj nga data e blerjes
 • Për informacione shtesë, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Programi ynë mësimor është krijuar në bashkëpunim me British Language Centre, TELC (The European Language Certificates) dhe PEARSON. Është i bazuar në metodat moderne të të mësuarit online dhe është i aprovuar nga mijëra studentë në mbarë botën. Të gjithë studentët që përfundojnë këtë kurs përmes kësaj platforme, do të përfitojnë çertifikatë, e njohur nga disa nga top kompanitë botërore sikurse BP, Volkswagen, Samsung, Toyota, Phillips, General Motors, LG, Allianz, Statoil, AXA, Hewlett-Packard, Fiat, Tesco, IBM e të tjera.

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.