86% zbritje në kursin online të Gjuhës Ruse + Çertifikatë + Test të intelegjencës falas nga Online Lex Partners me vlerë prej 100€ për vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

100 €

Zbritje

86%

Kurseni

86 €

Të blera: 1

 • bul. Peyo K. Yavorov 6, 1164 g.k. Lozenets, Sofia, Bulgaria

  Më dërgo atje

  +359 884 65 10 68

  [email protected]

Fitoni

 • Kurs online të Gjuhës Ruse
 • Çertifikatë
 • Test të intelegjencës pa pagesë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2019 deri më 31.03.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas blerjes, klikoni në këtë LINK në mënyrë që të regjistroheni
 • Zgjidhni kursin e Gjuhës Raponeze
 • Fut kodin e kuponit në fushën "Voucher"
 • Për të aktivizuar kursin, duhet rreth 6 orë pune
 • Pas aktivizimit, do të keni qasje në të gjithë sistemin për një periudhë të pakufizuar kohore

Përshkrimi

Gjuha Ruse flitet nga mbi 260 milionë njerëz në mbarë botën dhe të mësuarit e saj po rritet gjithmonë e më shumë.

Ky kurs ofron një mënyrë interesante dhe inovative për të filluar mësimin e gjuhës. Ju do të fitoni njohuri elementare që do t'ju ndihmojë në komunikim. Pas përfundimit të kursit, do të mund ta shkarkoni certifikatën nga llogaria juaj.

. Për këtë kurs ju keni qasje të pakufizuar të materialit mësimor dhe të sistemit gjithashtu. Në ditët e para të aktivizimit, mësimi i parë do të jetë automatikisht i hapur dhe për çdo javë të do të hapet një mësim të ri në profilin tuaj. Kjo ndodhë gjatë 8 javëve sa zgjatë kursi.

Lënda përbëhet nga:

Materiali tekstual
Materiale audio
Testet
Ushtrime në fund të çdo mësimi
Mundësi për të bërë pyetje në lidhje me materialet përmes e-mail-it

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.