86% zbritje në kursin online të Gjuhës Kineze + Çertifikatë + Test të intelegjencës falas nga Online Lex Partners me vlerë prej 100€ për vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

100 €

Zbritje

86%

Kurseni

86 €

 • bul. Peyo K. Yavorov 6, 1164 g.k. Lozenets, Sofia, Bulgaria

  Më dërgo atje

  +359 884 65 10 68

  [email protected]

Fitoni

 • Kurs online të Gjuhës Kineze
 • Çertifikatë
 • Test të intelegjencës pa pagesë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2019 deri më 31.03.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas blerjes, klikoni në këtë LINK në mënyrë që të regjistroheni
 • Së pari zgjidhni shtetin tuaj
 • Zgjidhni kursin e Gjuhës kineze 
 • Fut kodin e kuponit në fushën "Voucher"
 • Për të aktivizuar kursin, duhet rreth 6 orë pune
 • Pas aktivizimit, do të keni qasje në të gjithë sistemin për një periudhë të pakufizuar kohe

Përshkrimi

Pse të mësosh kinezishten?

Gjuha Kineze është një nga gjuhët më të folura në botë. Ajo është gjuha amtare e një të gjashtës së popullsisë së botës, më shumë se 1 miliard njerëz. Kineze është gjithashtu një nga gjashtë gjuhët zyrtare të Kombeve të Bashkuara.
Forma e përgjithshme e kësaj gjuhe është Mandarin-ja standarde, që është gjuha zyrtare e Republikës së Kinës, Tajvanit dhe një nga katër gjuhët zyrtare të Singaporit. Ky kurs në internet do t'ju ofrojë njohuri themelore të gjuhës kineze dhe do t'ju ndihmojë me komunikimin bazë.

Mësoni kur dhe sa të doni me akses të plotë në materiale 24/7 nga çdo kompjuter ose paisjet tuaja smart.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.