86% zbritje në kursin online të gjuhës Japoneze + Çertifikatë + Test të intelegjencës falas nga Online Lex Partners me vlerë prej 100€ për vetëm 14€

Çmimi

14

Vlera

100 €

Zbritje

86%

Kurseni

86 €

 • bul. Peyo K. Yavorov 6, 1164 g.k. Lozenets, Sofia, Bulgaria

  Më dërgo atje

  +359 884 65 10 68

  [email protected]

Fitoni

 • Kurs online të gjuhës Japonese
 • Çertifikatë
 • Test të intelegjencës pa pagesë

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.12.2019 deri më 31.03.2020
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas blerjes, klikoni në këtë LINK në mënyrë që të regjistroheni
 • Zgjidhni kursin e gjuhës Japoneze
 • Fut kodin e kuponit në fushën "Voucher"
 • Për të aktivizuar kursin, duhet rreth 6 orë pune
 • Pas aktivizimit, do të keni qasje në të gjithë sistemin për një periudhë të pakufizuar kohore

Përshkrimi

Gjuha Japoneze është një nga gjuhët më të folura në botë dhe është mjaft interesante. Është gjuha amtare e gati një të gjashtës së popullsisë së botës, ose e më shumë se 1 miliardë njerëzve. Vendet ku gjuha është më e popullarizuar janë Amerika, Brazili, Australia, Peru dhe Argjentina. Por për shkak se vendet që tashmë flasin këtë gjuhë është në rritje, edhe interesi për të mësuar po rritet gjithashtu, kryesisht për shkak të qëllimeve ekonomike dhe tregtare.

Ky kurs ofron një mënyrë interesante dhe inovative për të filluar mësimin e gjuhës. Ju do të fitoni një njohuri elementare që do t'ju ndihmojë në komunikim. Pas përfundimit të kursit, ju do të mund ta shkarkoni çertifikatën nga llogaria juaj. Për këtë kurs ju keni qasje të pakufizuar të materialit mësimor dhe të sistemit gjithashtu. Në ditët e para të aktivizimit, mësimi i parë do të jetë automatikisht i hapur dhe për çdo javë të do të hapet një mësim të ri në profilin tuaj. Kjo ndodhë gjatë 4 javëve sa zgjatë kursi.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.