97% zbritje në kursin online për SEO dhe Digital Media Marketing nga One Education nga 425€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

425 €

Zbritje

97%

Kurseni

413 €

Koha e mbetur

Të blera: 2

Fitoni

Kurs për SEO dhe Digital Media Marketing + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 124 mësime
 • Qasja në Webinarë Live për 1 vit
 • Qasja në materialin e regjistruar për 1 vit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 06.03.2020 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/Diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani dhe kushton £9
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Kursi për SEO dhe Digital Media Marketing është një kurs i plotë trajnimi në praktikën bashkëkohore të marketingut. Nëpërmjet mësimeve video, materialeve studimore në internet, leximit të rekomanduar dhe vlerësimeve të automatizuara, do të merrni njohuri dhe ekspertizë specifike për rolin në analitikën e të dhënave, fjalët kyçe të SEO, auditimin në uebfaqe, analizën e fjalëve kyçe, monetizimin e faqeve të internetit dhe instalimin e shtojcave. Ky kurs gjithashtu synon t'ju mësojë aftësi praktike në ndërtimin e një vijimi në internet përmes një rrjeti të gjerë të faqeve të mediave sociale, duke përfshirë Facebook, YouTube, LinkedIn dhe Twitter.

Who We Are
With a team of industry professionals producing and delivering our course content, you can be sure the skills and knowledge you learn are applicable to your career aspirations, whether that’s in management, administration or beyond.

Our Mission
One Education is to help people gain the practical knowledge and transferable skills necessary to enhance their career.
Our training can improve your abilities in business situations, teaching you how to address issues through relevant and industry-specific skills and specialist knowledge

Our Vision
We believe quality education should be available anywhere in the world. Our classes are taught entirely online and completion results in a UK and internationally-recognised professional qualification.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.