97% zbritje në kursin online privat për Ushqyerje (Nutricion) nga One Education nga 425€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

425 €

Zbritje

97%

Kurseni

413 €

Koha e mbetur

Të blera: 4

Fitoni

Kurs për Ushqyerje (Nutricion) + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 24 mësime
 • Qasja në Webinarë Live për 1 vit
 • Qasja në materialin e regjistruar për 1 vit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 06.03.2020 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/Diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani dhe kushton £9
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Nëse jeni të interesuar t'u ndihmoni njerëzve për një jetë sa më të shëndetshme, atëherë opsioni i punësimit të një konsulenti ushqyes do të jetë një zgjedhje perfekte për ju.
Ne kemi hartuar këtë Kurs të Konsulentëve të të Ushqyerit për t'ju ndihmuar të përfshini një karrierë që kanë interes komercial dhe shoqëror.
Në kurs, ju do të studioni historitë e shëndetit dhe do të përcaktoni kërkesa specifike ushqyese. Procedurat e adoptimit të zakoneve të shëndetshme të ushqimit shpjegohen gjatë gjithë kursit. Kapni bazat e të ushqyerit dhe mësoni të promovoni plane të ngrënies që përmirësojnë metabolizmin e shëndetshëm, përgjigjen e shëndoshë imune dhe për të fituar peshë të shëndetshme të trupit. Kursi diskuton gjithashtu konsumin e ushqimit për shëndetin optimal, si dhe ushqimet që duhet të shmangn në menyrë që të keni jetë sa më të shëndoshë.

Who We Are
With a team of industry professionals producing and delivering our course content, you can be sure the skills and knowledge you learn are applicable to your career aspirations, whether that’s in management, administration or beyond.

Our Mission
One Education is to help people gain the practical knowledge and transferable skills necessary to enhance their career.
Our training can improve your abilities in business situations, teaching you how to address issues through relevant and industry-specific skills and specialist knowledge

Our Vision
We believe quality education should be available anywhere in the world. Our classes are taught entirely online and completion results in a UK and internationally-recognised professional qualification.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.