97% zbritje në kursin online për Kujdesin ndaj Kafshëve dhe Psikologjia e tyre nga One Education nga 425€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

425 €

Zbritje

97%

Kurseni

413 €

Koha e mbetur

Fitoni

Kurs për Kafshëve dhe Psikologjia e tyre + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 21 mësime
 • Qasja në Webinarë Live për 1 vit
 • Qasja në materialin e regjistruar për 1 vit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 06.03.2020 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/Diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani dhe kushton £9
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Kursi per Kujdesin ndaj Kafshëve dhe Psikologjinë e tyre ka për qëllim t'ju aftësojë në rimëkëmbjen, ekzaminimin dhe vlerësimin e informacionit dhe njohurive në lidhje me sjelljen e kafshëve në mënyrën më të kujdesshme.
Në këtë kurs, ju do të studioni sjelljen dhe psikologjinë e kafshëve shtëpiake - mace, lepuj dhe qen. Kursi ju mëson të interpretoni sjelljen, tingullin dhe gjuhën e trupit të kafshës shtëpiake për të kuptuar mesazhin e tij dhe të përgjigjeni sipas tij.

Who We Are
With a team of industry professionals producing and delivering our course content, you can be sure the skills and knowledge you learn are applicable to your career aspirations, whether that’s in management, administration or beyond.

Our Mission
One Education is to help people gain the practical knowledge and transferable skills necessary to enhance their career.
Our training can improve your abilities in business situations, teaching you how to address issues through relevant and industry-specific skills and specialist knowledge

Our Vision
We believe quality education should be available anywhere in the world. Our classes are taught entirely online and completion results in a UK and internationally-recognised professional qualification.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.