97% zbritje në kursin online për Bletari nga One Education nga 425€ për vetëm 12€

Çmimi

11

Vlera

425 €

Zbritje

97%

Kurseni

414 €

Koha e mbetur

Fitoni

Kurs për Bletari + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 11 mësime
 • Qasja në Webinarë Live për 1 vit
 • Qasja në materialin e regjistruar për 1 vit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 06.03.2020 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon/Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/Diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani dhe kushton £9
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Bletët janë me të vërtetë insekte tërheqëse që luajnë një rol jetësor në riprodhimin e bimëve. Nga mjalti që ata prodhojnë deri tek teknikat e tyre të jashtëzakonshme të punës në ekip, ka shumë për t'u admiruar rreth tyre. Në këtë kurs të bletarisë, ju do të eksploroni lloje të ndryshme të bletëve, duke përfshirë bletën e zakonshme të mjaltit, dhe do të merrni trajnime praktike se si të filloni në krijimin e biznesit tuaj të bletarisë.
Mësoni si të korrni bletët e mjaltit dhe të kujdeseni për kosheren tuaj që t'i bëni ato të lulëzojnë gjatë gjithë sezonit. Eksploroni historinë e lashtë të bletarisë dhe rolin e bletëve si polenizues. Ky kurs fillestar udhëhiqet nga një instruktor me përvojë, i cili do t'ju ofrojë këshilla dhe truket thelbësore për t'ju ndihmuar të merrni hapat e parë për t'u bërë një bletar ekspert në cfarëdo kohe.

Who We Are
With a team of industry professionals producing and delivering our course content, you can be sure the skills and knowledge you learn are applicable to your career aspirations, whether that’s in management, administration or beyond.

Our Mission
One Education is to help people gain the practical knowledge and transferable skills necessary to enhance their career.
Our training can improve your abilities in business situations, teaching you how to address issues through relevant and industry-specific skills and specialist knowledge

Our Vision
We believe quality education should be available anywhere in the world. Our classes are taught entirely online and completion results in a UK and internationally-recognised professional qualification.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.