Deri 85% zbritje në paketën për kontrollë të fertilitetit për të dy partnerët në NewBorn Clinic "Gjinekologji + Paketa për meshkuj"

Çmimi од

16

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

105 €

Zbritje

85%

Kurseni

89 €

SASI E LIMITUAR

Të blera: 2

Fitoni

Kontrollë e Fertilitetit për të dy partnerët (paketa gjinekologjike për femra + paketë për meshkuj)

Opsionet e ofertës:

Paketa 1 €105 €16
Paketa 2 €145.5 €53.5

Paketa 1:
Paketa gjinekologjike për femrat

 • 2D / 3D - ultratinguj të mitrës dhe vezoreve si dhe legenit të vogël
 • Konsultim + ekzaminim gjinekologjik

Paketa për meshkuj

 • Spermogrami
 • Morfologjia e spermës
 • Konsultime për të përmirësuar pjellorinë e mashkullit

Paketa 2:
Paketa gjinekologjike për femrat

 • Ultratinguj 4D të mitrës (morfologjia, anomalitë e mitrës)
 • 3D + Power Doppler (përmbledhje e hollësishme e rezervës ovariane)
 • Konsultim + ekzaminim gjinekologjik

Paketa për meshkuj

 • Spermogrami
 • Morfologjia e spermës
 • Fragmentimi i spermatozoideve DNK
 • Konsultime për të përmirësuar pjellorinë e mashkullit

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 16.12.2019 deri më 04.03.2020
 • Ju mund të tregoni kuponin nga telefoni juaj mobil, nuk është obligative të printohet!
 • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
 • Caktimi i terminit paraprak është i obligueshëm
 • Lënia e materialit bëhet çdo ditë nga e hëna në të premte nga ora 08:00 - 15:00.
 • Materiali i fragmentimit të ADN-së mund të lihet nga e hëna në të premte nga ora 08:00 - 13:00.
 • Cilëndo paketë të zgjidhni, pacienti duhet të ketë një ekzaminim infektiv jo më të vjetër se 6 muaj.
 • Pacienti nuk duhet të ketë marrëdhënie seksuale 3 deri në 5 ditë para ekzaminimit
 • Spitali ofron ekzaminim infektiv dhe kushton 33€
 • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen

Përshkrimi

NewBorn Clinic - Qendra e vetme në rajon!
Të kesh fëmijë është gëzimi më i madh për çdo person, familje apo individ. Por jo të gjithë janë të bekuar me këtë dhuratë të jetës. Shumë çifte dhe familje përballen me vështirësi dhe i nënshtrohen trajtimeve të dhimbshme për të dëgjuar britmën e parë të foshnjës.
Në New Born e dimë që kjo periudhë mund të jetë e lodhshme, zhgënjyese dhe e vështirë për familjet tuaja si nga pikëpamja materiale ashtu edhe nga pikëpamja psikologjike. Nëse ju dhe bashkëshorti juaj dëshironi të plotësoni pamjen e një familje të lumtur dhe të bëheni prindër, dhe nuk mundeni për një kohë të gjatë, nuk jeni vetëm. Në faqen tonë të internetit www.newborn.mk mund të gjeni informacione për arsyet që nuk mund të keni fëmijë, çfarë mund të bëhet për të dhe opsionet e trajtimit.

Vizioni i spitalit
Me përparimin e vazhdueshëm të teknologjisë në sektorin e mjekësisë, mund të ofrohen zgjidhje të vazhdueshme dhe të lehta për problemet tuaja. Në proces, organizata jonë do t'i sjellë ato në Maqedoni dhe do të paraqesë hulumtimet më të fundit teknike në këtë fushë. Përveç të qenit një institucion tregtar, vetëdija dhe zbatimi i rregullave etike dhe ofrimi i shërbimeve për të kënaqur pacientët tanë është qëllimi ynë kryesor. Kur të vini në Qendrën tonë të Fertilitetit, do të përshëndeteni nga fytyrat e qeshura të stafit tonë. Këtu do të gjeni një mjedis ku do të kuptoheni, pyetjet tuaja do të dëgjohen, dhe me rezultate konkrete do të dërgoheni me qetësi në shtëpi.
Një ekip profesionistësh me përvojë dhe të trajnuar me një karrierë akademike janë këtu për t'ju ofruar shërbimet tona duke përdorur teknologjitë më të fundit dhe rregullat etike. Qendra jonë ju ofron teknikat më të fundit të trajtimit in vitro. Në qendrën tonë nuk do të ndjeheni si në një spital klasik, por do të gjeni një ambient ku do të kuptoheni, të mirëpritur nga fytyrat e qeshura të stafit tonë. Klinika New Born është me ju për të realizuar ëndrrat tuaja dhe për të përqafuar fëmijën tuaj.

PSE NEW BORN CLINIC?
Me prezantimin e një sistemi të ri inovativ Qendra jonë synon të ofrojë shërbime të ndryshme nga mjedisi spitalor, një mjedis më i qetë, më i rehatshëm, pa pritur me orë të tëra. Në qendrën tonë, fekondimi in vitro mund të mbulohet privatisht por edhe përmes Fondit të Sigurimeve Shëndetësore. Një tjetër arsye për të na zgjedhur janë metodat dhe teknologjia e re e trajtimit që ne ofrojmë. Ju mund të gjeni të gjitha informacionet mbi këto metoda dhe teknologji të reja në faqen tonë të internetit. Pas procesit të fekondimit in vitro, ju dhe burri juaj mund të relaksoheni në dhomat e para-përgatitura të qeta për ju. Ne jemi në shërbimin tuaj për t'ju ofruar shërbimet më të fundit, jo ekzistueset. Dëshira jonë më e madhe është të ndajmë lumturinë tuaj me ju kur merrni fëmijën tuaj në krah dhe t'ju dërgojmë nga qendra jonë në shtëpinë tuaj duke buzëqeshur dhe të lumtur.

Teknika të reja:

 • Testi EPA IUTP - inseminimi intra-uterin peritoneal
 • Skrapi endometrial me kateter special
 • PGD ​​- diagnoza gjenetike e paraimplantimit
 • PGS - ekzaminim gjenetik i paraimplantimit
 • Shërbimet e fekondimit dhe andrologjisë invitro

Shërbime të tjera:

 • Analiza e spermës dhe analiza hormonale - Ultrasonografia 4D
 • ICSI - injeksion intra-citoplazmatik i spermës
 • PICSI - injeksion fiziologjik intra-citoplazmik i spermës
 • IMSI - spermë intra-citoplazmike e përzgjedhur morfologjikisht
 • Ekzaminime gjinekologjike private
 • Testi i shtatzënisë dhe monitorimi i shtatzënisë
 • TESE - kirurgji testikulare
 • Ngrirja me metodën e vitrifikimit
 • Ngrirja e spermës
 • Dhurimi i spermës
 • IVM në pjekurinë in vitro
 • Endometrium artificial
 • Aspirimi i kistit
 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.