83% zbritje në kursin online për Menaxhim të Projekteve nga Shaw Premium

Çmimi

12

Vlera

69.9 €

Zbritje

83%

Kurseni

57.9 €

Koha e mbetur

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Menaxhim të Projekteve + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Qasja në Webinarë Live (Seminar online)
 • Sesione bonus për pyetje dhe përgjigje
 • Qasja në materialin e regjistruar

* Shih programin e plotë të kursit KËTU

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 08.04.2021 deri më 20.05.2021
 • Për të filluar kursin, hyni KËTU dhe plotësoni fushat e kërkuara duke krijuar kështu llogarinë tuaj
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë/çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata/diploma e akredituar dhe testi përfundimtar kushtojne 19$ dhe paguhet në kompaninë që ofron kursin
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Kursi më i mirë për Menaxhim të Biznesit për fillestarë, studentë dhe profesionalë. Mësoni menaxhimin e biznesit online nga top trajnerë profesionalë.

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.