Kujdesuni për shëndetin tuaj! 50% zbritje në ekzaminime të ndryshme Endoskopike në Spitalin Medical Center

Çmimi од

50

Çmimi

Opsionet Zgjedhja e opsionit është fushë e domosdoshme!

Vlera

100 €

Zbritje

50%

Kurseni

50 €

Fitoni

Opsionet e ofertës:

Cistoskopia €100 €50
URS explorativ €600 €300
Biopsia e fshikës urinare €140 €70
Incizioni i ureterocellës me laser €600 €300
Nefrostoma €600 €300
Vendosja e stendave ureteral €180 €90

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 01.11.2019 deri më 02.12.2019
  • Ju mund të tregoni kuponin nga telefoni juaj mobil, nuk është obligative të printohet!
  • Është e domosdoshme të caktohet termini 
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

Ekipi profesional në Medical Center janë urolog të mirënjohur si ekspert eminent të lëmisë Urologjike jo vetëm në vend por edhe ndërkombëtarisht. Prof. Dr. Lutfi Dervishi dr. sci. dhe Ass. Dr. Tunë Pervorfi mr. sci. , sukseset, korrektësia dhe aftësia e tyre profesionale janë të njohuara dhe të çmuara ndërkombtarisht. Shërbimet profesionale dhe korrektësia e urologëve të mirënjohur si dhe shërbimet korrekte dhe mjaft cilësore të të gjithë stafit të këtij spitali, shumë pacient nga Kosova dhe jasht saj e kanë vlerësuar në nivel shumë të lartë. Akomodimi dhe shërbimi i pacientëve bëhet në përputhje me standardet më të larta spitalore ndërkombëtare dhe sipas rregulloreve më të perfeksionuara ndërkombtarisht. Stafi i spitalit “ Medical Center” është staf i trajnuar në vend dhe jasht vendit.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.