The Subtle Art Of Not Giving a F*ck nga Mark Manson në format PDF për vetëm 3€

Çmimi

3

Fitoni

Libri në format PDF

Kushtet

  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund t'a tregoni kuponin për këtë ujdi nga telefoni mobil ose tableti juaj (nuk është e detyrueshme t'a printoni)! 
  • Nëse nuk e përdorni kuponin, fondet për të nuk mund të rimbursohen.

Përshkrimi

The Subtle Art of Not Giving a F*ck: Një qasje ndryshe për një jetë të rehatshme është libri i dytë  i autorit Mark Ronson. Në të autori flet se si problemet i japin jetës kuptim dhe se si librat me qasje pozitive dhe ndihmëse nuk janë as praktike e as që ndihmojnë. 
Libri është një reagim ndaj industrisë së librave vetë-ndihmës dhe asaj që Manson e pa si një kulturë e pozitivitetit pa mend që nuk është praktike ose e dobishme për shumicën e njerëzve. Manson përdor shumë nga përvojat e tij personale për të ilustruar sesi luftërat e jetës shpesh i japin asaj më shumë kuptim, gjë që, argumenton ai, është një qasje më e mirë se sa vazhdimisht të përpiqesh të jesh e lumtur. Qasja e Manson-it dhe stili i shkrimit janë kategorizuar nga disa si kontradikta të industrisë së përgjithshme të vetë-ndihmës, duke përdorur ndershmëri dhe marrëzi të hapur për të ilustruar idetë e tij

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.