Dhëmbë të bardhë, buzëqeshje të bukur! 50% zbritje në Zbardhim profesional të dhëmbëve me Laser në Marigona Dent me vlerë 150€ vetëm për 75€

Çmimi

75

Vlera

150 €

Zbritje

50%

Kurseni

75 €

SASI E LIMITUAR

Të blera: 1 | Të mbetura: 1

Fitoni

Zbardhim profesional të dhëmbëve me Laser

Kushtet

  • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 17.08.2019 deri më 08.10.2019
  • Shkarkoni aplikacionin e Grouper Kosova për Android dhe iOS dhe shijoni blerjen
  • Ju mund të tregoni kuponin për këtë ujdi nga smartfoni ose tableta juaj (nuk është e detyrueshme për të printuar)!
  • Caktimi i terminit është obligativ: +383 49 884 900

Përshkrimi

Kujdesi më i mirë për pacientin, si kërkesë e shoqërisë moderne
Kjo na ka shtyrë që të themelojmë një klinikë dentare që ofron shërbime më të mira përmes profesionisteve të kualifikuar lartë, mbështetur nga pajisjet më të avansuara dentare që sigurojnë punë cilësore dhe higjienë të nivelit të lartë.
Marigona Dent i trajton pacientet si mysafirë në atmosferë miqësore, ku edhe friga e zakonshme nga Stomatologu nuk ka vend. Atë çka e dallon Marigona Dent është se kjo klinikë tejkalon konceptet konvencionale të trajtimit të pacientëve. Këtë e arrinë përmes posedimit të ambienteve të veqanta për të rritur dhe fëmijë.
Ambienti për fëmijë është enkas i dizajnuar për ta, si dhe i dedikuar për ofrimin e edukimit për mirmbajtje të higjienës së dhëmbëve, këshilla tjera, dhe trajtim të dhëmbëve.

Pa frikë te Dentisti
Nga përvoja që kemi pasur me pacientët që kanë frigë nga trajtimi i dhëmbëve (për shkak të ndonjë përvoje negative në fëmijëri) kemi ardhur te ideja të mendojmë për një trajtim ndryshe për këta pacientë. Ideja është që së pari të jepen sqarimet e detajuara, dhe trajtimi të bëhet hap pas hapi.
Poashtu praktikohet dhënja e sedacionit oral, dhe së shpejti edhe sedacioni me oksidul azot (gazi i qeshjes).

Miqësor për fëmijët
Një kategori mjaft e veqantë e pacientëve tanë janë fëmijët. Që ta ndiejnë vehten sa më mirë, jemi kujdesur që të ofrojmë një ambient të këndshëm për ta, ti kushtojmë kohë të posaqme edukimit të tyre rreth higjienës së dhëmbëve dhe këshillave tjera, të ofrojmë shërbime preventive (fluorizim, vulosje). Ideja është që fëmiu të ndihet rehat dhe njëkohësisht të marr informata për rëndësinë e dhëmbëve, përmes disa aktiviteteve të përshtatura për moshën e tyre.
Ndërtimi i besimit dhe bashkëpunimit me fëmijët synon mbikqyrjen permanente përmes kontrollave të rregullta tek ne, në intervale përkatëse që caktohen varësisht nga mosha e pacientit dhe gjendja e dhëmbëve të tij.

  • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
  • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
  • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.