97% zbritje në kursin online të Microsoft Excel + Çertifikatë nga London Business Institute me vlerë 299€ për vetëm 10€

Çmimi

10

Vlera

299 €

Zbritje

97%

Kurseni

289 €

Koha e mbetur

Të blera: 6

Fitoni

Kurs online të Microsoft Excel + Çertifikatë e akredituar ndërkombëtarisht

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 27.05.2020 deri më 22.04.2021
 • Kursi mbahet online në gjuhën Angleze, Gjermane dhe Spanjolle
 • Për të filluar kursin, aktivizoni voucher-in tuaj duke klikuar KËTU
 • Në fushën Coupon code, duhet t'a shkruani kodin e kuponit, ndërsa në fushën Security code, duhet t'a shkruani pin kodin e kuponit
 • Voucheri vlenë 2 muaj nga data e blerjes
 • Pas përfundimit të kursit, do të pajiseni me çertifikatë të njohur nga top brendet botërore sikurse IBM, Nestle, Philips, Chase Bank, Volkswagen, BNP Paribas, Deutsche Bank, Barclays, ING, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, Samsung dhe të tjera
 • Nëse nuk e përdorni kuponin në afatin e caktuar, ai skadon dhe nuk mund të refundohet
 • Për informacione shtesë, ju lutemi kontaktoni në [email protected]

Përshkrimi

Puna me Microsoft Excel mund të jetë argëtuese, por edhe fitimprurëse në çfarëdo fushe si marketing, administrim, menaxhim, burime njerëzore dhe sigurisht financë.

Me këtë kurs do të merrni 323 mësime video me ushtrime praktike që mbulojnë pothuajse të gjitha aspektet e Microsoft Excel, si: paraqitja e dokumentit, bazat themelore, objektet hyrëse, opsionet e mësimit excel, menaxhimi i të dhënave tuaja, shikimi i të dhënave, ndërtimi dhe përdorimi i formulave të shkëlqyera dhe më shumë.

Ky kurs është i përshtatshëm për të gjithë përdoruesit nga fillestarët e përgjithshëm deri tek profesionistët.

Materialet janë krijuar nga profesionistë, llogaritarë, akademikë që kanë mbaruar studimet në Universitetin Stanford (një nga 5 universitetet më të mirë në botë)

Kursi është ndërtuar sipas Proprietary Learning Management System (LMS) i cili është i njohur edhe si një nga metodat e përparuara të të mësuarit neuro-shkencor. 

Kursi mund të ndiqet me telefonin celular dhe iPad.

Kursi përqendrohet në shembuj të jetës reale, jo vetëm në një teori se si të përdoren funksionet e funksioneve të Microsoft Excel.

Me këtë kurs ju merrni një çertifikatë që njihet nga shumë kompani ndërkombëtare si: IBM, Nestle, Philips, Chase Bank, Volkswagen, BNP Paribas, Deutsche Bank, Barclays, ING, Coca-Cola, DHL, Procter & Gamble, Samsung dhe shumë të tjerë. .

Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.