96% zbritje në kursin online për Fotografi të Dasmave + Çertifikatë nga Live Online Academy me vlerë prej 335€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

335 €

Zbritje

96%

Kurseni

323 €

Koha e mbetur

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Fotografi të Dasmave + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • 5 teste
 • Qasja në Webinarë Live (Seminar online)
 • Seanca bonus për pyetje dhe përgjigje
 • Qasja në materialin e regjistruar

* Shih programin e plotë të kursit KËTU

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 29.10.2020
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën fillestare Bonus në momentin e regjistrimit dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata / diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Avantazhet e studimit të këtij kursi:

 • Orë të drejtpërdrejta me profesionistë në seanca interaktive dhe me pyetje e përgjigje
 • Mësoni në themel dinamikën tuaj duke hyrë në videot e drejtpërdrejta në rast se keni humbur një orë
 • Kurset janë përzgjedhur nga Bloomberg Business, CNBC dhe International Business Times

Lënda për Fotografi të Dasmave përbëhet nga tre orë mësimi që zhvillohen për një periudhë një javore, ku nuk keni nevojë për njohuri paraprake, duke e bërë kursin ideal për këdo që është i interesuar të mësojë diçka të re dhe interesante për të gjitha llojet në fotot e dasmave, pavarësisht nëse ata e përjetojnë atë si përvojë personale ose duan të vazhdojnë të bëjnë të njëjtën gjë në mënyrë profesionale.

Mësimet që përfshihen në kurs:

 • Hyrje në Fotografi të Dasmave
 • Faza e planifikimit
 • Dita kur keni planifikuar të bëni fotografi
 • Për më shumë informacion rreth kursit klikoni KËTU
 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.