97% zbritje në kursin online për Web Development + Çertifikatë nga Live Online Academy me vlerë prej 347€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

347 €

Zbritje

97%

Kurseni

335 €

Koha e mbetur

Të blera: 15

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs për Web Development + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • Diploma pas përfundimit të suksesshëm të kursit 
 • Qasja në Webinarë Live
 • Qasja në materialin e regjistruar

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 29.10.2020
 • Për të filluar kursin, hyni KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të merrni paketën fillestare Bonus në momentin e regjistrimit dhe do të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata / diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehen ose të përdoren për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Kursi për Web Development ju jep njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të filluar zhvillimin e faqeve tuaja të internetit dhe aplikacioneve të webfaqeve. Ky kurs fokusohet në aplikimin praktik të teknologjive të përdorura për të zhvilluar një webfaqe.

Kurs zgjatë për katër javë dhe përfshinë 10 mësime që do t'ju udhëheqin përmes proceseve të krijimit të përmbajtjes së një webfaqeje, hap pas hapi. Të gjitha klasat janë në dispozicion 24/7 pas datës së fundit për regjistrim në kurs.. Ju do të keni përkrahje të plotë mësimore në mënyrë që të aplikoni njohuritë tuaja në një mënyrën më të thjeshtë.

Përparësitë e ndjekjes së kursit:

 • Orë të drejtëpërdrejta me profesionistë në seanca interaktive me pyetje dhe përgjigje
 • Mësoni në themel për dinamikën tuaj duke u bërë pjesë e videove të drejtpërdrejta në rast se keni humbur ndonjë orë
 • Kurset janë përzgjedhur nga Bloomberg Business, CNBC dhe International Business Times

Mësimet që përfshijnë kursin:

 • Hyrje në Web Development
 • Krijimi i faqeve të internetit
 • Bazat Javascript
 • Krijimi i një web serveri
 • Bazat e programimit
 • Hyrje në PHP dhe gjuhët back-end
 • PHP & Baza e të dhënave

Për më shumë informacion rreth kursit, klikoni KËTU

 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.