96% zbritje në kursin online për Fotografi me Telefon Mobil + Çertifikatë nga Live Online Academy me vlerë 335€ për vetëm 12€

Çmimi

12

Vlera

335 €

Zbritje

96%

Kurseni

323 €

Koha e mbetur

Të blera: 1

 • Fitzwilliam Street Upper, Dublin, Ireland

  Më dërgo atje

  +353 01 662 1000

  [email protected]

Fitoni

Kurs online për Fotografi me Telefon Mobil + Çertifikatë për kursin e përfunduar me sukses

 • 8 mësime
 • Kohëzgjatja e kursit: 1 muaj
 • Intensiteti i orëve: 3 orë në javë
 • 5 teste
 • Qasja në Webinarë Live (Seminar online)
 • Seanca bonus me pyetje dhe përgjigje
 • Qasja në materialin e regjistruar

* Shih programin e plotë të kursit KËTU

Kushtet

 • Kuponi mund të shfrytëzohet nga 26.03.2020 deri më 29.10.2020
 • Për të filluar kursin, hyni  KËTU dhe klikoni në butonin "REDEEM VOUCHER" - plotësoni të dhënat dhe në fushën Coupon / Voucher code, futni kodin e kuponit
 • Një person mund të blejë maksimum 1 kupon
 • Është e dëshirueshme që të përdorni kuponin menjëherë pas blerjes për të siguruar një vend për mësimet e drejtpërdrejta
 • Nëse përdorni kuponin brenda 48 orëve nga blerja juaj, ju do të fitoni paketën fillestare Bonus dhe do të mund të shihni webinarin e parë
 • Kursi zhvillohet online në gjuhën angleze
 • Pas përfundimit të kursit, ju do të merrni një diplomë / çertifikatë digjitale (eDiploma)
 • Çertifikata / diploma e akredituar dhe testi përfundimtar paguhet në kompani
 • Nëse nuk e përdorni kuponin brenda afatit, ai dështon dhe fondet nuk mund të kthehet ose të përdoret për një ofertë tjetër
 • Për informacione shtesë rreth kursit, ju lutemi kontaktoni [email protected]

Përshkrimi

Me këtë kurs ju do të fitoni aftësi dhe njohuri për të bërë fotografi me cilësi të lartë dhe kompakte vetëm me telefonin mobilin tuaj!

Lënda përbëhet nga tetë orë mësimore që zhvillohen për një periudhë prej një muaji, ku nuk keni nevojë për njohuri paraprake, duke e bërë kursin ideal për këdo që duket se është i interesuar për të mësuar diçka të re dhe interesante për të gjitha llojet e fotografisë nga telefoni mobil.

Mësimet që përfshihen në kurs:

 • Cilat janë fotografitë me telefon mobil?
 • Si të krijoni përbërjen e përsosur?
 • Lëvizja dhe thellësia
 • Selfie-t
 • Rrjetet sociale - pa filter
 • Zbukurim kreativ 
 • Për më shumë informacione rreth kursit, klikoni KËTU
 • Blerja e kuponave bëhet vetëm përmes faqes së Grouper`it !
 • Grouperi nuk mban asnjë përgjegjësi për shërbimin/produktin.
 • Nëse ju propozojnë të paguani në vend, Ju lutemi na informoni Këtu.
Ende nuk ka komente për këtë ujdi. Bëhu i pari që komenton.
Për të shkruar koment duhet të jeni të kyqur. Kyquni Këtu.